Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Yeasts: Characteristics and Identification

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Yeasts: Characteristics and Identification J A Barnett
Libristo kód: 04443670
Nakladatelství Cambridge University Press, května 2000
This new edition of the standard yeast identification and reference manual is the most up-to-date ev... Celý popis
? points 1983 b
19 827
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme do 4 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Handbook of Pediatric Orthopedics Paul D. Sponseller / Brožovaná
common.buy 1 650
Molecular and Cellular Biology of Viruses LOSTROH / Brožovaná
common.buy 2 268
Rebel Women of the West Coast Rich Mole / Brožovaná
common.buy 326
Busy Bee Reader A Boat for Sam 5A Peter Southey / Brožovaná
common.buy 150
Visions Level A-Class Set St MCCLOSKEY / Pevná
common.buy 60 416
Elder and His Work, The David Dickson / Brožovaná
common.buy 464
Die Verfassung der Religion Hans Michael Heinig / Brožovaná
common.buy 1 061
Traces of a Friendship: Alberto Giacometti Ernst Scheidegger / Brožovaná
common.buy 1 420
Sunbelt Working Mothers Louise Lamphere / Brožovaná
common.buy 1 345
Respectable Lives Elvin Hatch / Brožovaná
common.buy 969

This new edition of the standard yeast identification and reference manual is the most up-to-date ever published. Over half of the volume is devoted to descriptions of the 678 currently recognised species, presented in a clear, easy to use layout and illustrated with over 1300 high quality photomicrographs. Readily usable keys and tables allow identification of all of the species described and a wealth of reference information broadens the scope of the book beyond identification. The book provides: • 678 species descriptions, with the results of 99 physiological tests displayed at a glance • Over 1300 high quality photomicrographs to accompany the descriptions, including 500 photomicrographs new to this edition • Nine identification keys, based on clearly defined groups of yeasts • Tables for identifying each species • A summary of the characteristics of 93 yeast genera • A list of nearly 4000 published yeast names, with provenances and synonyms • A list of specific epithets, with the genera to which they have belonged • General sections on yeast classification and laboratory methods • An extensive bibliography and a comprehensive glossary

Informace o knize

Plný název Yeasts: Characteristics and Identification
Autor J A Barnett
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2000
Počet stran 1150
EAN 9780521573962
ISBN 0521573963
Libristo kód 04443670
Nakladatelství Cambridge University Press
Váha 3944
Rozměry 220 x 300 x 54
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet