Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Using the Theory of Reasoned Action to Predict Safe Food Handling

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Using the Theory of Reasoned Action to Predict Safe Food Handling Barbara Mullan
Libristo kód: 06829788
Nakladatelství VDM Verlag, prosince 2009
Many food poisoning cases occur in the home and there is wide spread ignorance of safe food handling... Celý popis
? points 219 b
2 194 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Le Bl Et La S curit Alimentaire Mondiale Danielle Christelle Tinak Ekom / Brožovaná
common.buy 2 269
Screen Tastes Charlotte Brunsdon / Pevná
common.buy 5 031
Koordination in Radikalen Innovationsvorhaben Fabian Billing / Brožovaná
common.buy 1 948
Flor de Piel Antonio De Hoyos y Vinent / Pevná
common.buy 870
Digitale Bildverarbeitung fur Routineanwendungen Thomas M. Lehmann / Brožovaná
common.buy 2 220

Many food poisoning cases occur in the home and there is wide spread ignorance of safe food handling practices. Regular food preparation occurs from age 11 and the most common practices are sandwich and snack making. Sources of information about food hygiene are highlighted and the role of schools in the provision of food hygiene information is considered. The skill considered most important by the majority of teachers is hand washing. The data regarding food preparation practices was collated and was used to inform the construction of a questionnaire based on the Theory of Reasoned Action. The beliefs used in the construction of the questionnaire were obtained from a sample of 438 and the most common beliefs about what they could do to keep food safe to eat were used. Using self report measures (n=267) a significant correlation was recorded and attitude, subjective norm and intention explained 51% of the variance in behaviour. However, using observations (n=30) the relationship was not significant. The implications of this in terms both of food hygiene and the Theory of Reasoned Action are considered.

Informace o knize

Plný název Using the Theory of Reasoned Action to Predict Safe Food Handling
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2009
Počet stran 244
EAN 9783639219333
ISBN 3639219333
Libristo kód 06829788
Nakladatelství VDM Verlag
Váha 363
Rozměry 152 x 229 x 14
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet