Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

The Modern Cook: A Practical Guide To The Culinary Art In All Its Branches (1846)

Kniha The Modern Cook: A Practical Guide To The Culinary Art In All Its Branches (1846) Charles Elme Francatelli
Libristo kód: 29867134
Nakladatelství Kessinger Publishing, září 2010
Adapted As Well For The Largest Establishments, As For The Use Of Private Families.
? points 91 b
906 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží

Adapted As Well For The Largest Establishments, As For The Use Of Private Families.

Informace o knize

Plný název The Modern Cook: A Practical Guide To The Culinary Art In All Its Branches (1846)
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2010
Počet stran 538
EAN 9781165133123
ISBN 1165133121
Libristo kód 29867134
Nakladatelství Kessinger Publishing
Váha 711
Rozměry 152 x 229 x 28
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet