Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

The Effect of Technological Processes on Phytic Acid Content of Cereal

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha The Effect of Technological Processes on Phytic Acid Content of Cereal Gulcin Yildiz
Libristo kód: 20228254
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2017
Being a phosphorous storage and energy source, phytic acid is an important organic compound. Phytic... Celý popis
? points 95 b
954 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-11 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


E-Myth Chief Financial Officer Michael E Gerber / Pevná
common.buy 995
Programming Visual Illusions for Everyone Marco Bertamini / Brožovaná
common.buy 1 540
Proteomics for Biological Discovery, Second Edition Timothy D. Veenstra / Pevná
common.buy 3 506
Soprotivlenie materialov s jelementami testirovaniya. Kniga 2 Georgij Venediktovich Filatov / Brožovaná
common.buy 2 364
Lucas (2019 reissue) Kevin Brooks / Brožovaná
common.buy 237
Devoted Blair Hurley / Pevná
common.buy 560
The Historical Finger-Posts Edward Shelton / Brožovaná
common.buy 672

Being a phosphorous storage and energy source, phytic acid is an important organic compound. Phytic acid has many benefits in terms of health, such as being an antioxidant. Even though phytic acid is beneficial source, it can be dangerous due to its ability related to binding minerals. At this point, it is important to know the effect of phytic acid. The present book will be of use for researchers and students keen on studying the structure, sources, and functions of phytic acid. The book explains history of phytates, physiological functions of phytates, chemical structure of phytic acid, the effect of phytic acid, sources of phytic acid, and finally the effects of some technological processes on the concentration of phytic acid in details.

Informace o knize

Plný název The Effect of Technological Processes on Phytic Acid Content of Cereal
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2018
Počet stran 64
EAN 9786139902927
Libristo kód 20228254
Váha 113
Rozměry 150 x 220 x 4
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet