Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

The diagnosis and management of food allergies

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha The diagnosis and management of food allergies Zbigniew Bartuzi
Libristo kód: 20228272
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2017
The aim of this position is to provide evidence-based recommendations on the diagnosis and managemen... Celý popis
? points 95 b
954 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-11 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


The aim of this position is to provide evidence-based recommendations on the diagnosis and management of patients with allergic hypersensitivity to foods. This position statement includes a systematic review of studies in three areas, namely, the epidemiology, diagnosis and management of food allergies. While taking into account the specific Polish setting, in this publication we also used the current European Academy of Allergy and Clinical Immunology (EAACI) position paper and other current position statements, including those of the United States National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID).

Informace o knize

Plný název The diagnosis and management of food allergies
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2018
Počet stran 52
EAN 9786202095532
Libristo kód 20228272
Váha 96
Rozměry 150 x 220 x 3
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet