Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Zásilkovna 44 Kurýr GLS 74 PPL 99

Texas Hill Country Cookbook

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Texas Hill Country Cookbook Scott Cohen
Libristo kód: 09234512
Nakladatelství Rowman & Littlefield, září 2007
A full-color guide to contemporary Texas cuisine, from one of Conde Nast Traveler's top 100 chefs in... Celý popis
? points 54 b
540 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 11-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Starý dobrý flašinet - CD neuvedený autor / Audio CD
common.buy 135
Personality Robert M Liebert / Brožovaná
common.buy 9 185
Emily Davison Izzi Howell / Pevná
common.buy 402
Strange Manuscript Found in a Copper Cylinder James De Mille / Brožovaná
common.buy 517
Saltie a Cookbook Caroline Fidanza / Pevná
common.buy 489
Metropolen als Ort der Begegnung und Isolation Ernest W. B. Hess-Lüttich / Brožovaná
common.buy 3 802

A full-color guide to contemporary Texas cuisine, from one of Conde Nast Traveler's top 100 chefs in the worldSay goodbye to Tex-Mex and barbecue-the Texas Hill Country around San Antonio is populated with local farmers and artisans who have redefined the region's food landscape. Taking full advantage of this local bounty is rising star Scott Cohen, executive chef at the 4-diamond Las Canarias at Omni La Mansion del Rio, as well as at Pesca on the River at the Watermark Hotel and Spa. Cohen's mentors were Wolfgang Puck (at the Mansion on Turtle Creek), Andre Gaillard (at the Carlyle and La Reserve) and, in France, Daniel Boulud, Georges Blanc, Roger Verge and Michelle Rustang. After 15 years in New York City and honors from the James Beard Foundation, Cohen moved to the Texas Hill Country to make the most of the area's untapped bounty for food lovers. This easy-to-use, fully illustrated cookbook introduces readers to the region and takes them, chapter by chapter, through the best of Cohen's innovative recipes, from Crispy Calamari with Red Pepper Jalapeno Vinegar and Smoky Tomato Dip to his signature Peach Cobbler. In addition to the more than 100 recipes, full-color photographs and sidebars highlight

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet