Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Technology of Breadmaking

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Technology of Breadmaking Stanley Cauvain
Libristo kód: 09136499
Nakladatelství Springer International Publishing AG, března 2015
This practical, comprehensive guide illuminates all aspects of breadmaking to give bakers, scientist... Celý popis
? points 440 b
4 398 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Milkweed Deahn Berrini / Brožovaná
common.buy 491
Why Are You Hurting Me? Shirley Young / Pevná
common.buy 735
Odinnadcat' mertwecow kapitana Dzhonatana Däwisa Evgenij Hudaev / Brožovaná
common.buy 1 304
Business Analytics Rahul Saxena / Brožovaná
common.buy 1 540
Family Shattered Doris Hegazy / Brožovaná
common.buy 516
Briefwechsel Johann Georg Wille / Pevná
common.buy 9 271
Leading Cultural Change James McCalman / Brožovaná
common.buy 1 629
America Adrift-Righting the Course John W Zimmerman Sr / Pevná
common.buy 565

This practical, comprehensive guide illuminates all aspects of breadmaking to give bakers, scientists, technologists and students a thorough understanding of the many new developments shaping the industry. This book bridges the gap between scientific and practical accounts by providing technical coverage of the complex processes that link together to make bread and fermented products. Chapters cover the nature of bread products, the role of the ingredients in determining their quality, processing methods and their control, and equipment functions. Emphasis is on exploring the contributions of individual components and processing stages to final bread quality, reviewing the current state of technical knowledge on breadmaking. This third edition reviews the new knowledge which has become available in the last 10 years and considers how the global trends of increased availability and wider range of fermented products around the world impact on current and future technological challenges for bakers.§§Stanley P. Cauvain is the Director and Vice President of Research and Development activities at BakeTran and Professor at the International Institute of Agri-Food Security, Curtin University, Perth, Western Australia.§

Informace o knize

Plný název Technology of Breadmaking
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2015
Počet stran 408
EAN 9783319146867
ISBN 3319146866
Libristo kód 09136499
Váha 800
Rozměry 164 x 248 x 22
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet