Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Technologie der Backwarenherstellung

Jazyk NěmčinaNěmčina
Kniha Pevná
Kniha Technologie der Backwarenherstellung Claus Schünemann
Libristo kód: 19446230
Nakladatelství Pfanneberg Fachbuchverlag, ledna 2016
Stellt die Technologie der Herstellung von Back- und Süßwaren sowie Backwarensnacks und kleiner Spei...
? points 135 b
1 345 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží

Stellt die Technologie der Herstellung von Back- und Süßwaren sowie Backwarensnacks und kleiner Speisen umfassend und anschaulich dar.

Informace o knize

Plný název Technologie der Backwarenherstellung
Jazyk Němčina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2016
Počet stran 432
EAN 9783805707619
ISBN 3805707614
Libristo kód 19446230
Nakladatelství Pfanneberg Fachbuchverlag
Váha 1273
Rozměry 202 x 267 x 25
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet