Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Taste Lloyd M. Beidler
Libristo kód: 06624837
Nakladatelství Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG, listopadu 2011
Taste receptors monitor the quality of all the food ingested. They are intimately involved in both f... Celý popis
? points 304 b
3 037 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Evolution and the Sex Problem Bert Bender / Pevná
common.buy 1 852
Formacio Continua a Catalunya Josep-Maria Batalla / Brožovaná
common.buy 3 146
Do or Die Jim McFarland / Brožovaná
common.buy 465
Toward Freedom Land Harvard Sitkoff / Pevná
common.buy 996
Sex and Relationships Education Simon Blake / Brožovaná
common.buy 1 494
Routledge Companion to Historical Studies Alun Munslow / Pevná
common.buy 3 922

Taste receptors monitor the quality of all the food ingested. They are intimately involved in both food acceptance and rejection. The sensation of taste is also important in the regulation of many specific chemicals necessary for maintenance of the body. For example, disturbance of the adrenal glands results in a change in the intake of salt which is necessary for regulation of the sodium balance. Curt Richter's early studies on specific hungers and preference thresholds initiated a large number of studies in this field. The relationship between taste and food intake is now well recognized by physiologists, psychologists and nutritionists. Our current concepts of the neural coding of taste quality and intensity are largely based upon the classical paper by PFAFFMANN in 1941. Many subsequent single nerve fiber studies have added to our understanding. In recent years Zotterman and Diamant have successfully recorded from the human taste nerves as they pass through the middle ear. This allowed them to study the relationships between the response of taste receptors and the resultant taste sensation. No similar feat has yet been accomplished with the visual and auditory systems.

Informace o knize

Plný název Taste
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 410
EAN 9783642652479
ISBN 9783642652479
Libristo kód 06624837
Váha 781
Rozměry 170 x 244 x 25
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet