Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Study Guide to Accompany Foodservice Management Fundamentals

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Study Guide to Accompany Foodservice Management Fundamentals Dennis R Reynolds
Libristo kód: 01338822
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, února 2013
Foodservice Management Fundamentals focuses on the tools necessary for managing foodservice operat... Celý popis
? points 142 b
1 418
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Čeština - řeč a jazyk Čechová / Brožovaná
common.buy 422
Anarchist's Guide to Historic House Museums Franklin D. Vagnone / Brožovaná
common.buy 1 003
Steven Spielberg and Duel Steven Awalt / Pevná
common.buy 2 068
Small Musical Worlds in the Mediterranean Dr. Avra Pieridou Skoutella / Pevná
common.buy 4 544
Humor braucht kein Rezept Birgit Johanna Frantzen / Brožovaná
common.buy 365
Long and Short Term Variability of Climate Heinz Wanner / Brožovaná
common.buy 1 472
Show Me How: I can do Crafts Sally Walton / Pevná
common.buy 152
Formal Methods for Distributed System Development Tommaso Bolognesi / Brožovaná
common.buy 5 762
Active Learning Dana E. Wright / Pevná
common.buy 4 544
Gewaltengliederung Christoph Möllers / Pevná
common.buy 3 965
Beta April Klasen / Brožovaná
common.buy 468
Enemy Combatant Papers Karen J. Greenberg / Brožovaná
common.buy 1 503
Ecotourism R Buckley / Brožovaná
common.buy 1 568

Foodservice Management Fundamentals focuses on the tools necessary for managing foodservice operations in today's aggressive business environment. Reynolds & McClusky show readers how to position, manage, and leverage a successful food service operation--commercial and non-commercial--in a variety of venues. Using a menu-driven approach, the book will be full of management tools, best practices, and techniques. Reynolds brings a hospitality and business background while McClusky brings experience and expertise in nutrition & dietetics.

Informace o knize

Plný název Study Guide to Accompany Foodservice Management Fundamentals
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2013
Počet stran 144
EAN 9781118363348
ISBN 1118363345
Libristo kód 01338822
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 320
Rozměry 217 x 274 x 9
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet