Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Starter Cultures in Food Production

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza
Libristo kód: 10000401
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, února 2017
This book aims to describe the most recent insights into starter cultures. The book will open with a... Celý popis
? points 574 b
5 735 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 11-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Confectionery Science and Technology Richard W Hartel / Pevná
common.buy 3 854
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Pevná
common.buy 7 186
Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti / Pevná
common.buy 3 309
Eschatologie und Schoepfung Martin Evang / Pevná
common.buy 6 757
Die Aufloesung Von Aktienfonds Bjorn Zollenkop / Brožovaná
common.buy 1 812
Dairy Product Technology Recent Advances K. Muthuchelian / Pevná
common.buy 2 440
Nachlieferungen zu meinem Leben Johann George Scheffner / Brožovaná
common.buy 367
Připravujeme
Discovery and Decision: Rebecca Bryant / Pevná
common.buy 1 856
Bakery Technology and Engineering Samuel A. Matz / Pevná
common.buy 6 032
Bakery Science and Cereal Technology Neelam Khetarpaul / Pevná
common.buy 1 959
Love & Life Sherlock K Pippins / Brožovaná
common.buy 207

This book aims to describe the most recent insights into starter cultures. The book will open with a brief description of the current selection protocols and industrial production of starter cultures. After a first section focusing on the innovative research aspects of starter cultures in food production, the second section will include case studies for the selection of new starter cultures for different food products: sourdough and cereal based foods, table olives and vegetables, dairy and meat products, fish and wine. The final chapters will be devoted to the role of lactic acid bacteria in alkaline fermentations and ethnic fermented foods.§§What makes it different?§A book describing the new ideas in the field of starter cultures and some case-studies for their application, could provide a tentative answer to the emerging issue facing food producers and researchers of how to use starter cultures and how a microorganism could play a significant role in the complex process of food innovation.

Informace o knize

Plný název Starter Cultures in Food Production
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2017
Počet stran 440
EAN 9781118933763
ISBN 1118933761
Libristo kód 10000401
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 990
Rozměry 252 x 179 x 25
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet