Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Specs Comprehensive Foodservice 2e

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Specs Comprehensive Foodservice 2e Lewis Reed
Libristo kód: 04889307
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc, února 1993
This is a ready resource of the standards by which foods are measured, purchased, and inspected. "SP... Celý popis
? points 892 b
8 916 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Somewhere I Have Never Travelled Thomas Van Nortwick / Brožovaná
common.buy 3 000
Visions of Modernity Scott McQuire / Pevná
common.buy 4 487
Studies in English Legal History T.F.T. Plucknett / Pevná
common.buy 5 325
Wang Gungwu: Educator And Scholar Yongnian Zheng / Pevná
common.buy 1 927
Sexual Life of English Shefali Chandra / Brožovaná
common.buy 786
Der erste, zweite und dritte Johannesbrief Dietrich Rusam / Brožovaná
common.buy 1 018
GTO Paradise Lost T12 / Brožovaná
common.buy 277
Making of Romantic Love William M. Reddy / Pevná
common.buy 3 514
Rilke Alphabet Ulrich Baer / Brožovaná
common.buy 883
Leopard in India J. C. Daniel / Pevná
common.buy 526
Taken by Storm Kim Baldwin / Brožovaná
common.buy 377

This is a ready resource of the standards by which foods are measured, purchased, and inspected. "SPECS: The Foodservice and Purchasing Specification Manual" is a must-have reference manual for the standards by which food is measured, specified for purchase, and inspected upon delivery to ensure that the foodservice operation is getting the value it is paying for. This new Student Edition is brimming with information on purchasing policies, foods, quality controls, and storage and handling procedures. Now in a handy, accessible format, it helps students and professionals ensure successful purchasing through quality control by covering: the development of a purchasing system, complete with sample forms for bids, ordering, receiving, and issuing; quality controls and federal regulations; storage and handling procedures; how to differentiate between "high" and "low" quality products; purchasing policies and information guaranteed to save time and money; the diet-conscious culture, including religious dietary laws, reading nutritional labels, increasing food awareness, and how it affects consumer eating habits; and, the theory behind specifications: Why do we need specifications? Who develops them? Who uses them?

Informace o knize

Plný název Specs Comprehensive Foodservice 2e
Autor Lewis Reed
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 1993
Počet stran 720
EAN 9780471284246
ISBN 0471284246
Libristo kód 04889307
Nakladatelství John Wiley & Sons Inc
Váha 1978
Rozměry 224 x 285 x 44
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet