Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Snack Food

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Snack Food R. Gordon Booth
Libristo kód: 02186721
Nakladatelství Springer, Berlin, listopadu 2011
Rather than containing for the most part fairly detailed food science and technology intended for da... Celý popis
? points 467 b
4 671 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
One-Punch Man, Vol. 23 One / Brožovaná
common.buy 207
TOP
Become A Hangeul Master Talk to Me in Korean / Brožovaná
common.buy 780
TOP
One Piece, Vol. 100 Eiichiro Oda / Brožovaná
common.buy 232
TOP Připravujeme
Warcraft: Lord of the Clans Christie Golden / Brožovaná
common.buy 355
TOP
Creative Haven Autumn Inspirations Color by Number George Toufexis / Brožovaná
common.buy 379
Highest Duty Chesley B. Sullenberger / Brožovaná
common.buy 283
Trouble in Paradise Slavoj Žižek / Brožovaná
common.buy 288
Mergers and Acquisitions from A to Z Andrew J. Sherman / Pevná
common.buy 752
My Nonidentical Twin Evie Meg Field / Pevná
common.buy 396
Lynette's Best-Loved Stitcheries LYNETTE ANDERSON / Brožovaná
common.buy 712
Relentless: 12 Rounds to Success Eddie Hearn / Pevná
common.buy 579
Ona pytania intymne Zbigniew Lew-Starowicz / Brožovaná
common.buy 264
KOR-PLEASE LOOK AFTER MOM Kyung-Sook Shin / Brožovaná
common.buy 1 081

Rather than containing for the most part fairly detailed food science and technology intended for daily use and reference by food scientists and technologists, this book is designed for use by a much wider range of readers concerned with a particular and rapidly expanding area of food production, promotion, marketing, and packaging. A certain amount of basic detail is provided to enable relatively rough estimates of the production methods and packaging facilities necessary to enable new or improved items to be made, but the overall emphasis is on the wide range of food products that can now quite legitimately be regarded as coming within the broad definition of foods used as snacks, as contrasted with main meals. Thus, we start with the basic requirements to be met in a snack food whatever its nature, and follow with the great variety of items nowadays used 3..'l snacks or as adjuvants to snacks, concluding with an assessment of nutritional consequences of the growth of "snacking" or "browsing," and with the special packaging requirements of snack foods.

Informace o knize

Plný název Snack Food
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 402
EAN 9781461287957
ISBN 1461287952
Libristo kód 02186721
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 635
Rozměry 159 x 234 x 22
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet