Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Signature Tastes of New Orleans

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Signature Tastes of New Orleans Steven W Siler
Libristo kód: 03209215
Nakladatelství 12 Sirens, ledna 2015
From the hidden treasures tucked away in Treme to sweeping panoramic views overlooking the Mississip... Celý popis
? points 33 b
332 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 19-25 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Hlas pamäti Eva Čunderlíková / Brožovaná
common.buy 278
Mastering Python Design Patterns Sakis Kasampalis / Brožovaná
common.buy 1 276
Genocide and Retribution R.L. Braham / Brožovaná
common.buy 1 540
Urodynamik : Akademie der Deutschen Urologen D. Schultz-Lampel / Pevná
common.buy 2 205
Renate Bertlmann Gabriele Schor / Pevná
common.buy 2 131
Fragrance of Sweet-Grass Elizabeth Rollins Epperly / Brožovaná
common.buy 1 071
Plasticity into Power Roberto Mangabeira Unger / Brožovaná
common.buy 439
Advances in Information Technology Borworn Papasratorn / Brožovaná
common.buy 1 540
Passing Through Germany Anon / Brožovaná
common.buy 746
Complex Computing-Networks Izzet Cem Göknar / Brožovaná
common.buy 6 032
Solution-Focused Interviewing Ronald E Warner / Brožovaná
common.buy 873

From the hidden treasures tucked away in Treme to sweeping panoramic views overlooking the Mississippi River, these are sights, tastes and stories of our favorite restaurants. With over 70 restaurant recipes, historic photos and trivia about the city, the range of amazing food that is uniquely New Orleans is showcased. Enjoy the secret recipes from Commander's Palace, Cafe Du Monde and many, many more of the iconic restaurants of the Big Easy. An homage in words and pictures, Signature Tastes of New Orleans captures the culinary essence of restaurants from the Crescent City. New Orleans Pralines 1ż C. sugar ż C. light brown sugar, packed ż C. milk 6 Tbsp butter (ż stick) 1ż C. pecans (roasted optional) 1 Tbsp vanilla 1. To roast pecans, bake them on a sheet pan at 275°F for twenty to twenty-five minutes, until slightly browned and fragrant. 2. Combine all ingredients and bring to a softball stage (238-240°F), stirring constantly. (When you place a spoonful into a glass of water and it sticks to the side.) 3. Remove from heat. 4. Stir until mixture thickens, becomes creamy and cloudy, and pecans stay suspended in mixture. 5. Spoon out on buttered waxed paper, aluminum foil or parchment paper. When using waxed paper, be sure to buffer with newspaper underneath, as hot wax will transfer to whatever is beneath. Cool.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet