Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Sicily Melissa Fasulo Muller
Libristo kód: 13738057
Nakladatelství Rizzoli International Publications, března 2017
The first book to explore in depth the wonders of Sicilian cooking. For millennia, Sicily has be... Celý popis
? points 90 b
897 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 11-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Find Me Tahereh Mafi / Brožovaná
common.buy 230
TOP
Antiquarian Sticker Book Odd Dot / Pevná
common.buy 561
TOP
Therapy Game, Vol. 1 Meguru Hinohara / Brožovaná
common.buy 250
TOP
Homo Deus Yuval Noah Harari / Brožovaná
common.buy 288
TOP
The Dictionary of Body Language Joe Navarro / Brožovaná
common.buy 269
TOP
Count of Monte Cristo Alexandre Dumas / Pevná
common.buy 610
TOP
The Complete Sherlock Holmes Sir Arthur Conan Doyle / Pevná
common.buy 1 011
TOP
Turn Left at Orion Consolmagno / Kroužková
common.buy 763
TOP
Fast This Way Dave Asprey / Brožovaná
common.buy 396
TOP
CAE Cambridge Writing Marc Roche / Brožovaná
common.buy 553
Walking Dead: Here's Negan Robert Kirkman / Pevná
common.buy 418
Lonely Planet - Croatia Lonely Planet / Brožovaná
common.buy 603
Emma Jane Austen / Brožovaná
common.buy 523

The first book to explore in depth the wonders of Sicilian cooking. For millennia, Sicily has been a global crossroads, its cuisine marked by the different conquering groups drawn to its natural riches, from the Greeks and Arabs to the Normans and Spanish. The food is in essence Italian, but accented with exotic Mediterranean touches: pesto punched up with capers, gelato made with pistachios, pasta laced with saffron, and a penchant for sweet-and-sour preparations like caponata and strong flavors like wild fennel and oregano. Sicily tells the wonderful histories behind the classic dishes but also shows how contemporary chefs and home cooks are reinvigorating recipes in modern ways. The product of years of careful research, Sicily gives a tour of the land's culinary treasures, from the couscous of Lo Capo and the vines of Mt. Etna to the sea salt of Trapani and the black pigs of Mirto. The book gives foolproof instructions for all the cardinal dishes such as Arancini, Pasta with Sardines, and Swordfish Involtini, but there are also plenty of delicious contemporary recipes, such as Eggplant Parmigiana in a Glass, Butternut Squash Caponata, and Cannoli Millefoglie. Complete with travel notes and addresses to plan a trip, Sicily is sure to enchant readers everywhere. "Melissa shares her lifelong passion for Sicilian food, through firsthand narrative loaded with recipes and beautiful photographs, giving us an insider's view of this magical island." -Mike Colameco, host of Mike Colameco's Real Food

Informace o knize

Plný název Sicily
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2017
Počet stran 336
EAN 9780847848652
ISBN 0847848655
Libristo kód 13738057
Váha 1694
Rozměry 225 x 266 x 32
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet