Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Shark's Fin and Sichuan Pepper

Kniha Shark's Fin and Sichuan Pepper Fuchsia Dunlop
Libristo kód: 04369764
Nakladatelství Ebury Publishing, června 2011
Award-winning food writer Fuchsia Dunlop went to live in China in 1994, and from the very beginning... Celý popis
? points 33 b
333 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Grumpy Monkey Suzanne Lang / Leporelo
common.buy 200
TOP
Red, White & Royal Blue Casey McQuiston / Brožovaná
common.buy 279
TOP
Food of Sichuan DUNLOP FUCHSIA / Pevná
common.buy 767
TOP
Childhood, Youth, Dependency Tove Ditlevsen / Brožovaná
common.buy 288
TOP
Accent Helen Ashton / Brožovaná
common.buy 433
Land of Fish and Rice Fuchsia Dunlop / Pevná
common.buy 650
Ivan Ramen Ivan Orkin / Pevná
common.buy 687
Xiu Yang Mimi Kuo-Deemer / Brožovaná
common.buy 382
Phoenix Claws and Jade Trees Kian Liam Kho / Pevná
common.buy 751
Winterwood / Brožovaná
common.buy 282
Ronin Craig Woodfield / Brožovaná
common.buy 333
Raybearer / Brožovaná
common.buy 239
Food of Sichuan Fuchsia Dunlop / Pevná
common.buy 823

Award-winning food writer Fuchsia Dunlop went to live in China in 1994, and from the very beginning vowed to eat everything she was offered, no matter how alien and bizarre it seemed to her as a Westerner. In this extraordinary memoir, Fuchsia recalls her evolving relationship with China and its food, from her first rapturous encounter with the delicious cuisine of Sichuan Province, to brushes with corruption, environmental degradation and greed. In the course of her fascinating journey, Fuchsia undergoes an apprenticeship as a Sichuanese chef; attempts, hilariously, to persuade Chinese people that 'Western food' is neither 'simple' nor 'bland'; and, samples a multitude of exotic ingredients, including dogmeat, civet cats, scorpions, rabbit heads and the ovarian fat of the snow frog.But is it possible for a Westerner to become a true convert to the Chinese way of eating? In an encounter with a caterpillar in an Oxfordshire kitchen, Fuchsia is forced to put this to the test. From the vibrant markets of Sichuan to the bleached landscape of northern Gansu Province, from the desert oases of Xinjiang to the enchanting old city of Yangzhou, this is an unforgettable account of the world's most amazing culinary culture.

Informace o knize

Plný název Shark's Fin and Sichuan Pepper
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 320
EAN 9780091918323
ISBN 0091918324
Libristo kód 04369764
Nakladatelství Ebury Publishing
Váha 228
Rozměry 124 x 197 x 21
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet