Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Sensory Evaluation of Food

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Sensory Evaluation of Food O'Mahony
Libristo kód: 06721751
Nakladatelství Taylor & Francis Inc, ledna 1986
Covers various basic techniques of sensory testing, from simple discrimination tests to home use pla... Celý popis
? points 1024 b
10 242 včetně DPH
U nakladatele na objednávku Odesíláme za 17-26 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Chemotherapy (CANCER) Rajat Kheri / Brožovaná
common.buy 2 194

Covers various basic techniques of sensory testing, from simple discrimination tests to home use placements for consumers. This book explores the fundamental psychological and statistical theories that form the basis and rationale for sensory test design. It is of interest to industry professionals and students.

Informace o knize

Plný název Sensory Evaluation of Food
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 1986
Počet stran 510
EAN 9780824773373
ISBN 9780824773373
Libristo kód 06721751
Nakladatelství Taylor & Francis Inc
Váha 1100
Rozměry 152 x 229 x 28
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet