Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Seafood Industry - Species, Products, Processing and Safety

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Seafood Industry - Species, Products, Processing and Safety Linda Ankenman Granata
Libristo kód: 04929761
Nakladatelství Iowa State University Press, března 2012
The Seafood Industry: Species, Products, Processing, and Safety, Second Edition is a completely upd... Celý popis
? points 697 b
6 965 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 14-18 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Politics of Muslim Cultural Reform Adeeb Khalid / Brožovaná
common.buy 1 068
Feeding the World Vaclav Smil / Brožovaná
common.buy 1 201
User'S Guide to Coenzyme Q10 Martin Zucker / Brožovaná
common.buy 148
Stephane Beel Architects Mil De Kooning / Pevná
common.buy 1 827
Climate Change / Pevná
common.buy 4 602
Student's Companion to Geography Alisdair Rogers / Pevná
common.buy 4 811
Profane, the Civil, and the Godly Richard P. Gildrie / Brožovaná
common.buy 979
Rimes d'Enfant Jannys Kombila / Brožovaná
common.buy 322
Solent Ralph Vaughan Williams / Noty
common.buy 353
Where There is No Artist Petra Rohr-Rouendaal / Brožovaná
common.buy 1 056
Tourism as an Instrument for Development Eduardo Fayos-Sola / Pevná
common.buy 4 688
Illusions of Paradox Richmond Campbell / Pevná
common.buy 4 360

The Seafood Industry: Species, Products, Processing, and Safety, Second Edition is a completely updated and contemporary revision of Flick and Martin's classic publication, The Seafood Industry . Covering all aspects of the commercial fish and shellfish industries -- from harvest through consumption -- the book thoroughly describes the commercial fishery of the western hemisphere. The international audience will also find the coverage accessible because, although species and regulations may differ, the techniques described are similar worldwide,. The second edition contains a significant expansion of the material included in the first edition. Examples include: high pressure processing; inclusion of additional major crustacean species of commerce; fishery centers and development programs; handling methods on fishing vessels; and new chapters on Toxins, Allergies, and Sensitivities; Composition and Quality; and Risk Management and HACCP; and Processing Fin Fish. The Seafood Industry : Species, Products, Processing, and Safety, comprehensive in scope and current with today's issues, will prove to be a great asset to any industry professional or seafood technologist working in the field.

Informace o knize

Plný název Seafood Industry - Species, Products, Processing and Safety
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2012
Počet stran 488
EAN 9780813802589
ISBN 081380258X
Libristo kód 04929761
Nakladatelství Iowa State University Press
Váha 1226
Rozměry 187 x 250 x 28
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet