Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

? points 298 b
2 983 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 11-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Pedagogies of Globalization Joel H. Spring / Brožovaná
common.buy 1 134
Muse Gene Geter / Brožovaná
common.buy 248
Online Book Marketing Lorraine Phillips / Brožovaná
common.buy 437

The toxicological monographs in this volume summarize the safety data on a number of food additives: branching glycosyltransferase from Rhodothermus obamensis expressed in Bacillus subtilis, cassia gum, ferrous ammonium phosphate, glycerol ester of gum rosin, glycerol ester of tall oil rosin, lycopene from all sources, octenyl succinic acid modified gum arabic, sodium hydrogen sulfate and sucrose oligoesters type I and type II. A monograph on the assessment of dietary exposure to cyclamic acid and its salts is also included.This volume and others in the "WHO Food Additives Series" contain information that is useful to those who produce and use food additives and veterinary drugs and those involved with controlling contaminants in food, government and food regulatory officers, industrial testing laboratories, toxicological laboratories and universities.

Informace o knize

Plný název Safety Evaluation of Certain Food Additives
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2009
Počet stran 289
EAN 9789241660624
ISBN 9789241660624
Libristo kód 06661830
Nakladatelství World Health Organization
Váha 450
Rozměry 150 x 230 x 15
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet