Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Ruhlman´s How to Roast

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Ruhlman´s How to Roast Michael Ruhlman
Libristo kód: 02748115
Nakladatelství WARNER INTERNATIONAL, října 2014
As an award-winning cookbook author, food writer and online culinary expert, Michael Ruhlman has dev... Celý popis
? points 51 b
514 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 11-15 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Pevná
common.buy 967
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Pevná
common.buy 913
TOP Výprodej
Großes Lexi-Wörterbuch - 1.-4. Schuljahr Hartmut Günther / Pevná
common.buy 359
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Pevná
common.buy 2 293
MYŠLENÍ V NÁS Karel Thein / Kniha
common.buy 231
Work Clean Dan Charnas / Pevná
common.buy 534
Boundaries of Australian Property Law Hossein Esmaeili / Brožovaná
common.buy 2 173
WISDOM of GOETHE Johann Wolfgang Von Goethe / Brožovaná
common.buy 890
Global Debt Bomb James L. Clayton / Pevná
common.buy 3 230
Připravujeme
Die Geheimnisse von Winterthurn Joyce C. Oates / Pevná
common.buy 1 081

As an award-winning cookbook author, food writer and online culinary expert, Michael Ruhlman has developed a reputation for providing lucid, no-nonsense cooking advice as sharp as a good chef's knife. In this first in a new series of books focusing on cooking methods, Ruhlman explores one of the most fundamental cooking techniques - roasting. Humankind has been roasting for millennia. The term originally referred to cooking over an open fire, usually on some kind of spit, and has evolved to describe cooking of meat or vegetables or even fruit in an oven, a 'dry heat' (and usually high-heat) method of making things irresistibly appetising. 'Of all our cooking terms,' Ruhlman writes, 'sautéed, grilled, poached and broiled, I believe roastedis the most evocative adjective we can attach to our food, conjuring as it does ideas of deep rich flavours and delicious browning.' RUHLMAN'S HOW TO ROAST combines practical advice - what tools you need, staple ingredients to have on hand, how to get the most out of your oven - with 20 original and mouthwatering recipes, chosen to showcase a wide range of raosting methods and results, from 'The Icon' (roast chicken), to Monkfish Roasted with Tomatoes and Basil, to Roasted Peaches with Mint Creme Fraiche. Dozens of colour photographs offer step-by-step illustration as well as finished-dish showpieces.

Informace o knize

Plný název Ruhlman´s How to Roast
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2014
Počet stran 160
EAN 9780316254106
ISBN 031625410X
Libristo kód 02748115
Nakladatelství WARNER INTERNATIONAL
Váha 795
Rozměry 192 x 251 x 22
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet