Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Recent Developments in High Pressure Processing of Foods

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Recent Developments in High Pressure Processing of Foods Navin K. Rastogi
Libristo kód: 01428722
Nakladatelství Springer, Berlin, února 2013
Fruit processing and preservation technologies must ensure fresh-like characteristics in foods while... Celý popis
? points 154 b
1 540 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Sacred Mirrors Alex Grey / Brožovaná
common.buy 590
Moje dětské modlitbičky Christina Goodings / Pevná
common.buy 220
Vzít život do vlastních rukou Gudrun Burghardtová / Kniha
common.buy 202
Die Kulturlandschaft Lednice-Valtice Přemysl Krejčiřík / List
common.buy 403
Cattitude Journal Kim Levin / Pevná
common.buy 243
Praxisfelder Der Systemischen Beratung Caroline Lieser / Brožovaná
common.buy 1 268

Fruit processing and preservation technologies must ensure fresh-like characteristics in foods while providing an acceptable and convenient shelf life, as well as assuring safety and nutritional value. Processing technologies include a wide range of methodologies to inactivate microorganisms, improve quality and stability, and preserve and minimize changes of fresh-like characteristics in fruit. High pressure as a food preservation technique inactivates microorganisms at room temperature or lower; thus, sensory and nutritional characteristics can be maintained. In recent years, a significant increase in the number of scientific papers in literature demonstrating novel and diversified uses of high pressure processing indicates it to be highly emerging technology. The effect of high pressure technology on the quality and safety of foods will be discussed. Selected practical examples in fruits and vegetables, dairy and meat industries using high pressure will be presented and discussed. A brief account of the challenges in adopting this technology for industrial development will also be included.

Informace o knize

Plný název Recent Developments in High Pressure Processing of Foods
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2013
Počet stran 117
EAN 9781461470540
ISBN 1461470544
Libristo kód 01428722
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 219
Rozměry 155 x 235 x 11
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet