Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Proteomics in fungal identification improving food processing & safety

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Proteomics in fungal identification improving food processing & safety Giorgio Spadola
Libristo kód: 03619550
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, dubna 2016
The identification, control and or standardization of food product microflora is mandatory to preser... Celý popis
? points 171 b
1 706 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-11 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Připravujeme
Host Robin Cook / Brožovaná
common.buy 265
Instrumentarien der Besucherbindung in Museen Mariko Borchardt / Brožovaná
common.buy 985
Communication Systems and Random Process Theory J.K. Skwirzynski / Brožovaná
common.buy 1 540
Lehrbuch Der Meeresheilkunde Arnold Hiller / Brožovaná
common.buy 1 676

The identification, control and or standardization of food product microflora is mandatory to preserve the productions safety and thus the consumers health. In this context, the research project tried to fill some gaps of knowledge with the attempt to limit the mycotoxigenic risk in the food product chains. Studing the composition and dynamic of fungal mycroflora present on the surface of cured meat products and in the air production environments was possible taking into account the influence of some process parameters in the quality and safety of processed foods. The development of a MALDI TOF MS method was tested for the identification of Penicilium at species level for future direct screening perspectives of the fungal and bacterial flora present on food products. The comparison and integration of different techniques as morphological, molecular and mass spectral analysis, was studied for the identification of Penicillium species in food products. A evaluation of selected yeasts, isolated from food, was investigated for the competition with P. nordicum and to inhibit OTA accumulation in the perspective of their use as surface starter biocontrol agents.

Informace o knize

Plný název Proteomics in fungal identification improving food processing & safety
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 412
EAN 9783659871405
Libristo kód 03619550
Váha 630
Rozměry 150 x 220 x 25
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet