Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Protein Stability and Conformation: An Impact of Ionic Liquid

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Protein Stability and Conformation: An Impact of Ionic Liquid Harekrushna Sahoo
Libristo kód: 16013648
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2016
The book is about the protein stability and conformational changes in different ionic liquid environ... Celý popis
? points 86 b
861 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-11 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Pope Francis Manuel Morini / Brožovaná
common.buy 224
Donaublut Hermann Severin / Brožovaná
common.buy 779
My Publishing Journey Tamara L Dever / Brožovaná
common.buy 308
The Mexican Expedition, 1916-1917 Julie Irene Prieto / Brožovaná
common.buy 277
To Live Again Sheila Jacobs / Brožovaná
common.buy 235

The book is about the protein stability and conformational changes in different ionic liquid environment. It represents the biocompatibility of the imidazolium-based ionic liquids (ILs), which has been investigated by studying their impact on the structure and stability of Bovine serum albumin (BSA) and Lysozyme (Lyz) using different spectroscopic techniques. As well as, elucidation of the mechanism of interaction between the proteins and ILs is provided.

Informace o knize

Plný název Protein Stability and Conformation: An Impact of Ionic Liquid
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2017
Počet stran 52
EAN 9783330041790
Libristo kód 16013648
Váha 96
Rozměry 150 x 220 x 3
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet