Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Protein Crosslinking

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Protein Crosslinking
Libristo kód: 02254250
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., června 2013
The word crosslinking implies durable combination of usually large, distinct elements at specific pl... Celý popis
? points 304 b
3 037 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Das Wolkenvolk - Book. Band 2 Ralf Schlüter / Pevná
common.buy 427
Kanonade von Valmy 1792 Johann W. von Goethe / Brožovaná
common.buy 755
History of the British Petroleum Company J. H. Bamberg / Pevná
common.buy 5 629
Goethes Kunstsammlungen Christian Schuchardt / Brožovaná
common.buy 981
Das Elektromagnetische Feld Emil Cohn / Brožovaná
common.buy 1 268
Politics of Official Apologies Melissa Nobles / Pevná
common.buy 1 527

The word crosslinking implies durable combination of usually large, distinct elements at specific places to create a new entity that has different properties as a result of the union. In the case of proteins, such crosslinking often results in important changes in chemical, physical, functional, nutritional, and biome dical properties, besides physical properties simply related to molecular size and shape. (Nucleic acids, carbohydrates~ glyco proteins, and other biopolymers are correspondingly affected.) Since proteins are ubiquitous, the consequences of their crosslin king are widespread and often profound. Scientists from many dis ciplines including organic chemistry, biochemistry, protein chemis try, food science, nutrition, radiation biology, pharmacology, physiology, medicine, and dentistry are, therefore, very much inte rested in protein crosslinking reactions and their implications. Because protein crosslinking encompasses so many disciplines, in organizing the Symposium on Nutritional and Biochemical Consequences of Protein Crosslinking sponsored by the Protein Subdivision of the Division of Agricultural and Food Chemistry of the American Chemical Society, I sought participants with the broadest possible range of interests, yet with a common concern for theoretical and practical aspects of protein crosslinking. An important function of a symposium is to catalyze progress by bringing together ideas and experiences needed for interaction among different, yet related disciplines. To my pleasant surprize, nearly everone invited came to San Francisco to participate.

Informace o knize

Plný název Protein Crosslinking
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2013
Počet stran 740
EAN 9781475791150
ISBN 1475791151
Libristo kód 02254250
Váha 1469
Rozměry 170 x 244 x 41
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet