Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Processing and Nutrition of Fats and Oils

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Processing and Nutrition of Fats and Oils Ernesto Hernandez
Libristo kód: 02069477
Nakladatelství Iowa State University Press, října 2013
Processing and Nutrition of Fats and Oils reviews current and new practices of fats and oils product... Celý popis
? points 608 b
6 075 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Neurophysiological Bases of Auditory Perception Enrique A. Lopez-Poveda / Pevná
common.buy 6 032
Europe's Foreign and Security Policy Michael E. Smith / Brožovaná
common.buy 1 152

Processing and Nutrition of Fats and Oils reviews current and new practices of fats and oils production. The book examines the different aspects of fats and oils processing, how the nutritional properties are affected, and how fats interact with other components and nutrients in food products. Coverage includes current trends in the consumption of edible fats and oils; properties of fats, oils and bioactive lipids; techniques to process and modify edible oils; nutritional aspects of lipids; and regulatory aspects, labeling and certifications of fats and oils in foods.

Informace o knize

Plný název Processing and Nutrition of Fats and Oils
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2013
Počet stran 276
EAN 9780813827674
ISBN 0813827671
Libristo kód 02069477
Nakladatelství Iowa State University Press
Váha 690
Rozměry 174 x 250 x 17
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet