Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Principles and Reactions of Protein Extraction, Purification, and Characterization

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Principles and Reactions of Protein Extraction, Purification, and Characterization Ahmed
Libristo kód: 06715296
Nakladatelství Taylor & Francis Inc, září 2004
Presents the mechanisms and experimental procedures for techniques used in protein extraction, purif... Celý popis
? points 787 b
7 868
U nakladatele na objednávku Odesíláme za 17-26 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


LESTRO ARMONICO OP 31 RV 549 PV 146 Antonio Vivaldi / Brožovaná
common.buy 439
Power at the Crossroads Hal Nelson / Brožovaná
common.buy 1 487

Presents the mechanisms and experimental procedures for techniques used in protein extraction, purification, and characterization. This book presents the principles and reactions behind each procedure and uses tables to compare the different methods.

Informace o knize

Plný název Principles and Reactions of Protein Extraction, Purification, and Characterization
Autor Ahmed, Hafiz, Ph.D.
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2004
Počet stran 408
EAN 9780849320347
ISBN 9780849320347
Libristo kód 06715296
Nakladatelství Taylor & Francis Inc
Váha 750
Rozměry 156 x 235 x 24
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet