Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Preparation of chitosan using three-step microbial fermentation

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Preparation of chitosan using three-step microbial fermentation Hongcai Zhang
Libristo kód: 16489466
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2016
The crustacean shells of crabs and shrimps produces quantities of by-products, leading to seriously... Celý popis
? points 86 b
861 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-11 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


So Many Squids in Japan Coloring Book ACTIVITY ATTIC BOOKS / Brožovaná
common.buy 221
Das Blechkochbuch Kate McMillan / Pevná
common.buy 431
Lighthouse Keeper I Teri Raes / Brožovaná
common.buy 526
Opinions Sociales Tome 2 France-A / Brožovaná
common.buy 467
Six Old Plays John Nichols / Brožovaná
common.buy 569
Fumisterie, Chauffage Et Ventilation Aucamus-E / Brožovaná
common.buy 674
JOURNEYS Houghton Mifflin Harcourt / Brožovaná
common.buy 606
Código de leyes civiles / Brožovaná
common.buy 1 326
Entrepreneurship and Strategic By Department Sobhi Braidy / Brožovaná
common.buy 1 189

The crustacean shells of crabs and shrimps produces quantities of by-products, leading to seriously environmental pollution and human health problems during industrial processing, yet they turned into high-value useful products, such as chitin and chitosan.To prepare chitin and chitosan under large-scale submerged fermentation level, shrimp shell powders (SSPs) was fermented by successive three-step fermentation of Serratia marcescens B742, Lactobacillus plantarum ATCC 8014 and Rhizopus japonicus M193 to extract chitin and chitosan based on previously optimal conditions. Moreover, the key parameters was investigated to monitor the changes of resulted products during fermentation process. The results showed that the yield of prepared chitin and chitosan reached 21.35% and 13.11% with the recovery rate of 74.67% and 63.42%, respectively. The DDA and MM of produced chitosan were 81.23% and 512.06 kDa, respectively. The established microbial fermentation method can be applied for the industrial large-scale production of chitin and chitosan, while the use of chemical reagents was significantly reduced.

Informace o knize

Plný název Preparation of chitosan using three-step microbial fermentation
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2017
Počet stran 84
EAN 9783330317802
Libristo kód 16489466
Váha 143
Rozměry 150 x 220 x 5
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet