Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Vážení zákazníci, telefonická zákaznická podpora je aktuálně k dispozici v pracovní dny od 9:00 do 13:00 hodin.

Preparation and characterization of new HPLC stationary phase

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Preparation and characterization of new HPLC stationary phase Emad Yousif
Libristo kód: 07161435
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, května 2012
New stationary phase for high performance liquid chromatography had been prepared by the reaction of... Celý popis
? points 131 b
1 308 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Compendium of Practical Astronomy H. J. Augensen / Brožovaná
common.buy 1 472
Logics and Models of Concurrent Systems Krzysztof R. Apt / Brožovaná
common.buy 2 902
Last Dance Melody Carlson / Brožovaná
common.buy 229
Poetical Works of Lord Houghton Richard Monckton Milnes Houghton / Brožovaná
common.buy 661
Lounge Acts Doug Nufer / Brožovaná
common.buy 252
Promoting Inclusive Practice Lani Florian / Brožovaná
common.buy 1 496
Wohnungsgesellschaften als Partner im Wohngebiet Annett Lohse / Brožovaná
common.buy 1 238

New stationary phase for high performance liquid chromatography had been prepared by the reaction of congo red solution with amberlite anion exchange. The F.T.I.R elemental analyses have configured the attachment of congo red on the resin as has indicated by the physical appearance of the new resin. The resin capacities of newly prepared resin has calculated the resin capacity for the amberlite-congo red resin was found to average 4.8 meq/ gm and for the amberlite resin 3.0 meq./gm. The new stationary phase has been packed into stainless steel column. This has been done by the special teqnique. The chromatographic performance of the packed column was characterized the number of plate numbers, height equivalent of a theoretical plates, capacity factors, selectivity factor and peak asymmetry were measured by analyzing different analysis on the new column using different mobile phases composition and flow rates. The parameters were measured from analasisi of some amino acids such as histidine, phenyl alanine, tyrosine and prolenene. The analysis of amino acids using amberlite-congo red column has performed with an aqueous mobile phase adjusted at pH 2.5.

Informace o knize

Plný název Preparation and characterization of new HPLC stationary phase
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2012
Počet stran 52
EAN 9783659129209
Libristo kód 07161435
Váha 91
Rozměry 152 x 229 x 3
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet