Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Practical Handbook on Meat Science and Technology

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Practical Handbook on Meat Science and Technology Jhari Sahoo
Libristo kód: 09327777
Nakladatelství Astral International Pvt Ltd, ledna 2011
Meat consumers of the country can only remain healthy and work for national development if they are... Celý popis
? points 244 b
2 440
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Bluey: Easter / Brožovaná
common.buy 220
Jerky Taylor Boetticher / Pevná
common.buy 471
Food Processing Technology P.J. Fellows / Pevná
common.buy 3 091
Handbook of Meat Processing Fidel Toldrá / Pevná
common.buy 9 540
Food Processing / Brožovaná
common.buy 1 682
Food Analysis Laboratory Manual Suzanne Nielsen / Brožovaná
common.buy 2 122
Lawrie's Meat Science Fidel Toldra / Pevná
common.buy 5 833
Partnership with Christ Chaminde Crabtree / Brožovaná
common.buy 662
Sartre: A Guide for the Perplexed Gary Cox / Brožovaná
common.buy 1 341

Meat consumers of the country can only remain healthy and work for national development if they are assured the supply of safe and wholesome meat foods. Realising this, Government of India launched the National Meat and Poultry Processing Board (NMPPB) in New Delhi on February 19, 2009 to address the issues related to the production of clean and hygienic meat and meat products. To implement Meat Food Products Order, 1973 under the aegis of Food Safety and Standards Act, 2006 ; it is very important to scruitinise the quality and food safety aspects of meat products in the value chain from farm to fork. To achieve this, analytical techniques with standard procedures are required for food safety and quality assurance of the meat products. In view of this, information were compiled and located at one place in form of this book entitled "Practical Handbook on Meat Science and Technology".

Informace o knize

Plný název Practical Handbook on Meat Science and Technology
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2011
Počet stran 454
EAN 9789351241645
ISBN 9351241645
Libristo kód 09327777
Váha 670
Rozměry 140 x 216 x 25
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet