Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Postharvest Management Approaches for Maintaining Quality of Fresh Produce

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Postharvest Management Approaches for Maintaining Quality of Fresh Produce Mohammed Wasim Siddiqui
Libristo kód: 09493607
Nakladatelství Springer International Publishing AG, února 2016
The volume presents existing and novel management approaches that are in use or have a great potenti... Celý popis
? points 304 b
3 037 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Perfume Patrick Suskind / Brožovaná
common.buy 258
TOP
Botanical Drawing Penny Brown / Brožovaná
common.buy 335
TOP
Fat cat on a mat and other tales with CD Russell Punter / Pevná
common.buy 436
TOP
Lonely Planet The Netherlands Nicola Williams / Brožovaná
common.buy 603
TOP
Cynical Theories Helen Pluckrose / Brožovaná
common.buy 279
Geomorphia Kerby Rosanes / Brožovaná
common.buy 259
Getting the Love You Want Harville Hendrix / Brožovaná
common.buy 374
Werner's Nomenclature of Colours PATRICK SYME / Pevná
common.buy 770
From Medieval Manuscript to Modern Practice Fiore Dei Liberi / Brožovaná
common.buy 885
Military Aircraft / Pevná
common.buy 625
How to Draw Modern Flowers for Kids Paige Tate & Co / Brožovaná
common.buy 320
Tracking Humans David Diaz / Brožovaná
common.buy 446
Red Hat RHCSA 8 Cert Guide Sander van Vugt / Brožovaná
common.buy 1 143

The volume presents existing and novel management approaches that are in use or have a great potential to be used to maintain the postharvest quality of fresh produce in terms of microbiological safety, nutrition, and sensory quality. In comparison to traditional synthetic chemicals, these eco-friendly molecules are equally effective with respect to slowing the physiological and biochemical changes in harvested produce. Application of terpenic compounds, phenolic compounds, salicylic acid, methyl jasmonates, hydrogen peroxide, ethanol, sulphur compounds, polyamines, plant growth regulators, active carbohydrates, ozone, hexanal and nitric oxide have been proven effective in minimizing storage disorders like chilling injury, scald, fungal diseases like stem-end rot, blue mould rot, green mould rot, anthracnose, regulation of ripening and senescence, etc. This book will be a standard reference work for the management of shelf life in the fresh produce industry.§

Informace o knize

Plný název Postharvest Management Approaches for Maintaining Quality of Fresh Produce
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2016
Počet stran 222
EAN 9783319235813
ISBN 3319235818
Libristo kód 09493607
Váha 4794
Rozměry 155 x 235 x 243
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet