Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Zásilkovna 44 Kurýr GLS 74 PPL 99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Porosity Mohammad U. H. Joardder
Libristo kód: 09480165
Nakladatelství Springer International Publishing AG, října 2015
This Brief provides a comprehensive overview of porosity's effects on dried food quality. The factor... Celý popis
? points 154 b
1 540 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Look Inside Your Body Louie Stowell / Leporelo
common.buy 269
ŠLACHTA Třicet let pod přísahou Robert Šlachta / Pevná
common.buy 279
Warum französische Kinder keine Nervensägen sind Pamela Druckerman / Brožovaná
common.buy 280
So, You Want to be Canadian Kerry Colburn / Brožovaná
common.buy 253
Fall of Poppies Heather Webb / Brožovaná
common.buy 340
Secuelas de Ngel Johan Al Giraldo B / Brožovaná
common.buy 356
System-on-Chip Methodologies & Design Languages Peter J. Ashenden / Pevná
common.buy 4 671
Caught in Time Jane Eamon / Pevná
common.buy 1 048
Woelfel. Anatomia Dental Rickne C. Scheid / Pevná
common.buy 2 031
Consider This! Dr Charles Jay White / Brožovaná
common.buy 543
Women Talk More Than Men Abby Kaplan / Pevná
common.buy 1 466

This Brief provides a comprehensive overview of porosity's effects on dried food quality. The factors influencing porosity during the various drying methods are explored in depth, as well as porosity's overall effect on food properties. The chemical reaction and stability of porosity are also covered, including sensory and mechanical properties. The work looks closely at the relationship between drying conditions, pore characteristics, and dried food quality. Porosity: Establishing the relationship between drying parameters and dried food quality looks at food from a material point of view, outlining water binding characteristics and structure homogenity. The Brief presents a comprehensive view of the factors affecting porosity in dried foods, from pressure and drying rate to temperature and coating treatment, and relates these to porosity effects during the five major drying processes. Moreover, this book discusses the effect of porosity on transfer mechanisms and quality attributes of food stuff. In conclusion, this work aims to establish the relationship between drying process, quality, and porosity in dried foods.

Informace o knize

Plný název Porosity
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2015
Počet stran 69
EAN 9783319230443
ISBN 3319230441
Libristo kód 09480165
Váha 1416
Rozměry 155 x 235 x 6
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet