Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Porc Et Les Produits de la Charcuterie: Hygiene, Inspection, Reglementation

Jazyk FrancouzštinaFrancouzština
Kniha Brožovaná
Kniha Porc Et Les Produits de la Charcuterie: Hygiene, Inspection, Reglementation Bourrier-T
Libristo kód: 15651408
Nakladatelství Hachette Livre - Bnf, října 2016
Le porc et les produits de la charcuterie: hygiene, inspection, reglementation / par Th. Bourrier, ....
? points 99 b
993 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 13-18 dnů

30 dní na vrácení zboží

Le porc et les produits de la charcuterie: hygiene, inspection, reglementation / par Th. Bourrier, ...Date de l'edition originale: 1888Ce livre est la reproduction fidele d'une oeuvre publiee avant 1920 et fait partie d'une collection de liv

Informace o knize

Plný název Porc Et Les Produits de la Charcuterie: Hygiene, Inspection, Reglementation
Autor Bourrier-T
Jazyk Francouzština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 620
EAN 9782019553197
ISBN 9782019553197
Libristo kód 15651408
Nakladatelství Hachette Livre - Bnf
Váha 857
Rozměry 156 x 234 x 32
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet