Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Physiologie des Geschmacks

Kniha Physiologie des Geschmacks Jean Brillat-Savarin
Libristo kód: 02445050
Nakladatelství Vero Verlag, listopadu 2019
Der Geschmack gehört zu einem der fünf Sinne des Menschen. Ihm wird gerade in unserer heutigen Zeit... Celý popis
? points 102 b
1 015 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Nature at Work - the Ongoing Saga of Evolution V. P. Sharma / Brožovaná
common.buy 1 372
Intimate Art Christopher de Hamel / Brožovaná
common.buy 1 185
Flatterherz Henry-Martin Klemt / Brožovaná
common.buy 767
Projektmarketing Martin Milleder / Brožovaná
common.buy 973

Der Geschmack gehört zu einem der fünf Sinne des Menschen. Ihm wird gerade in unserer heutigen Zeit der kulinarischen Genüsse eine besondere Bedeutung beigemessen. Brillat-Savarin leistet mit diesem Buch einen enormen Beitrag zum Verständnis der physikalischen und biochemischen Vorgänge, die während des Schmecken vor sich gehen. §Über diese theoretische Betrachtung hinaus gibt er dem Leser auch viele hilfreiche Tipps für den Haushalt und Rezepte an die Hand.§Vorliegendes Buch ist ein Nachdruck der längst vergriffenen deutschsprachigen Originalausgabe von 1864.

Informace o knize

Plný název Physiologie des Geschmacks
Jazyk Němčina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2019
Počet stran 512
EAN 9783957382955
ISBN 3957382955
Libristo kód 02445050
Nakladatelství Vero Verlag
Váha 662
Rozměry 148 x 210 x 29
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet