Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Physico-Chemical Aspects of Food Processing

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Physico-Chemical Aspects of Food Processing S.T. Beckett
Libristo kód: 02186718
Nakladatelství Springer, Berlin, září 2011
This book provides an in-depth study of the changes which occur in the components of food when they... Celý popis
? points 467 b
4 671 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


China's Establishment Intellectuals Timothy Cheek / Pevná
common.buy 3 592

This book provides an in-depth study of the changes which occur in the components of food when they are subjected to processing. The book is divided into two distinct parts. in the first part the fundamental changes are examined from a scientific point of view. These include: Vapor pressure and water activity; Glass transition; Emulsion technology; Maillard (Browning) reaction; Rheology; Foams; Gells and gelling; Fat eutectics and crystallization; Surface effects; Fermentation; Change in cell structure. In the second part of the book these changes are reviewed as to how they are important to different parts of the food industry. Chapters included concern: Dairy products; Cakes, baking, and bread making; Meat and fish; Fruits and vegetables; Preserves and jellies; Sugar and confectionery; Chocolate; Extruded products; Sauces, pickles, and condiments; Alcoholic drinks; and Multicomponent products.

Informace o knize

Plný název Physico-Chemical Aspects of Food Processing
Autor S.T. Beckett
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 466
EAN 9781461285212
ISBN 1461285216
Libristo kód 02186718
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 741
Rozměry 155 x 235 x 25
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet