Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Zásilkovna 44 Kurýr GLS 74 PPL 99

Physico-chemical and thermal analysis of curds made from goat milk

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Physico-chemical and thermal analysis of curds made from goat milk Mihaela-Adriana Tita
Libristo kód: 15764013
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2015
Goat's milk is an elixir for the health of children and adults alike. Goat milk has the taste and co... Celý popis
? points 58 b
578 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-11 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Lockwood & Co.: The Creeping Shadow Jonathan Stroud / Brožovaná
common.buy 226
Kubaj infanrakontoj Diversaj / Brožovaná
common.buy 333
Pfalzische Geschichte - in der Mundart erzahlt Franz von Kobell / Brožovaná
common.buy 682
Freiburg Peter Kalchthaler / Pevná
common.buy 495
On Wings Like Eagles Ellie Claire / Pevná
common.buy 321

Goat's milk is an elixir for the health of children and adults alike. Goat milk has the taste and composition closest to breast milk, so it is preferred by children, to the detriment of milk powder and milk cows. Goat's milk is sweet, fatty and nutritious and has miraculous properties for our health, perhaps because these animals consumes a lot of bark, salt, sea buckthorn, rosehip, in principle, not refuse anything. Goat milk is more healthy and nutritious to cow's milk, with the most diverse effects. First, the consumption of goat milk make you more optimistic, get rid of depression, protects your body from disease, strengthens the immune system.The objectives are obtained by using other sources of cheese milk to coagulate, such as citric acid , acetic acid, calcium gluconate and their behavior over time. Having analyzed the day after production, 7 days and 14 days , by Differential Scanning Calorimetry (DSC), which aims to determine changes in the physical or chemical properties.

Informace o knize

Plný název Physico-chemical and thermal analysis of curds made from goat milk
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2016
Počet stran 80
EAN 9783330014497
Libristo kód 15764013
Váha 123
Rozměry 150 x 220 x 4
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet