Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Physical Properties of Foods

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Physical Properties of Foods Serpil Sahin
Libristo kód: 01381664
Nakladatelství Springer, Berlin, listopadu 2005
Understanding the physical properties of foods is important as they are used in process design, prod... Celý popis
? points 236 b
2 357 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Osudové proroctvo Roger R. Talbot / Kniha
common.buy 230
Once Upon a Tower Eloisa James / Brožovaná
common.buy 293
Everything is Personal Connie Beyer / Brožovaná
common.buy 437
Portal Hypertension Arun J. Sanyal / Pevná
common.buy 4 355
Die jüdische Mutter Gertrud Kolmar / Pevná
common.buy 382
Belinda Blake and the Snake in the Grass Heather Day Gilbert / Brožovaná
common.buy 480
Relaxing and Contracting Factors Paul M. Vanhoutte / Pevná
common.buy 6 032
Bistatic SAR Data Processing Algorithms Xiaolan Qiu / Pevná
common.buy 4 585
Racial Formation in the United States Michael Omi / Brožovaná
common.buy 1 897

Understanding the physical properties of foods is important as they are used in process design, product and process optimization, product development, food quality control and food process modeling. §This book provides a fundamental understanding of physical properties of foods. Basic definitions and principles of physical properties are discussed as well as the importance of physical properties in the food industry and measurement methods. In addition, recent studies in physical properties area are summarized. §The material presented is helpful for students to understand the relationship between physical and functional properties of raw, semi-finished, and processed food in order to obtain products with desired shelf-life and quality. Each chapter provides examples and problems, which teach students to analyze experimental data to generate practical information. In addition, the material in the book may be of interest to people who are working in the field of Food Science, Food Technology, Biological Systems Engineering, Food Process Engineering, or Agricultural Engineering. The book also can be used as a reference by graduate students and researchers who deal with physical properties.

Informace o knize

Plný název Physical Properties of Foods
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2006
Počet stran 254
EAN 9780387307800
ISBN 038730780X
Libristo kód 01381664
Nakladatelství Springer, Berlin
Váha 722
Rozměry 178 x 254 x 15
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet