Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Oxford Companion to Italian Food

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Oxford Companion to Italian Food Gillian Riley
Libristo kód: 04528066
Nakladatelství Oxford University Press Inc, října 2007
The popularity of Italian food all over the world is ever increasing. Unhampered by any sense of sup... Celý popis
? points 201 b
2 010 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 9-12 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


TOP
Dune Frank Herbert / Pevná
common.buy 632
TOP
Pasta Masterclass / Pevná
common.buy 711
TOP
Oxford Companion to Children's Literature Daniel Hahn / Brožovaná
common.buy 382
Slow Down Freya Hartas / Pevná
common.buy 557
Oxford Companion to English Literature Dinah Birch / Pevná
common.buy 1 256
Introduction to Children's Literature Peter Hunt / Brožovaná
common.buy 1 953
Start Something That Matters Blake Mycoskie / Brožovaná
common.buy 370
Rock'n' Roll Piano Jürgen Moser / List
common.buy 637
Deadline Randy Alcorn / Brožovaná
common.buy 359
CommVault Concepts & Design Strategies Frank H Celauro / Brožovaná
common.buy 1 237
Mon livre d'éveil Dokéo Cécile Jugla / Pevná
common.buy 347
O Mistress Mine Sienna Lebrun / Brožovaná
common.buy 276
The Life of Charlemagne Eginhard / Brožovaná
common.buy 491

The popularity of Italian food all over the world is ever increasing. Unhampered by any sense of superiority, and unburdened by the weight of a great classical tradition, Italians cook and eat in the ways they have known and trusted for generations, absorbing new influences while cultivating and maintaining a distinct and esteemed gastronomic tradition. Lovers of Italy, the Italian people, and their cuisine, from the general ravioli revering public to those with specialist skills and interests, will welcome this new A-Z reference. The Companion consists of a short introduction followed by entries covering a range of topics such as the universal appeal of Italian gastronomy, influences from outside Italy, dishes, ingredients, delicacies, obscure terms, cooking methods and implements, regional specialties, personalities, books and writers, and history. This is an inspirational work providing an even blend of history, practical information, quotation, and anecdote.

Informace o knize

Plný název Oxford Companion to Italian Food
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2007
Počet stran 576
EAN 9780198606178
ISBN 0198606176
Libristo kód 04528066
Nakladatelství Oxford University Press Inc
Váha 1226
Rozměry 167 x 244 x 42
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet