Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha On Baking Sarah Labensky & Priscilla Martell
Libristo kód: 02085401
Nakladatelství PEARSON Education Limited, července 2013
For courses in baking and the pastry arts. On Baking, Third Edition brings a fresh new design and 35... Celý popis
? points 293 b
2 931 včetně DPH
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Mythical Trickster Figures William G. Doty / Brožovaná
common.buy 1 236
System des Vedanta Paul Deussen / Brožovaná
common.buy 1 284
Big English 3 Pupils Book stand alone Mario Herrera / Brožovaná
common.buy 459
Eternity Heather Terrell / Brožovaná
common.buy 205
Medieval Polities and Modern Mentalities Timothy ReuterJanet L. Nelson / Pevná
common.buy 2 954
Beurteilungsspielraum zugunsten Privater Martin W. Nell / Brožovaná
common.buy 2 368
Galaxies in the Young Universe Hans Hippelein / Brožovaná
common.buy 3 037
Minderheit im Nationalstaat Jaroslav Kucera / Pevná
common.buy 2 116

For courses in baking and the pastry arts. On Baking, Third Edition brings a fresh new design and 350+ new images to the "fundamentals" approach that has prepared thousands of students for successful careers in the baking and pastry arts. It teaches both the "hows" and "whys," starting with general procedures, highlighting core principles and skills, and then presenting many applications and sample recipes. Professionalism, breads, desserts and pastries, and advanced pastry work are each covered in detail, and baking and pastry arts are presented in cultural and historical context throughout. An expanded recipe testing program involving chef-instructors at leading culinary schools ensures superior accuracy, clarity and instructional value. This edition reflects key trends including artisan baking, sensory science, and flavor pairing, and is complemented by a greatly enhanced support package, including media solutions MyCulinaryLab for course management and Pearson Kitchen Manager for recipe management.

Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet