Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Nutritional Evaluation of Popped and Malted Indigenous Foxtail Millet

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Nutritional Evaluation of Popped and Malted Indigenous Foxtail Millet Manisha Choudhury
Libristo kód: 06838478
Nakladatelství VDM Verlag, prosince 2010
Millets are nutritionally comparable to rice and wheat in different nutritional aspects and it provi... Celý popis
? points 138 b
1 375 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


One, Two, Buckle My Shoe Nancy Cole Lutz / Brožovaná
common.buy 278
Landlocked Baron Sahara Kelly / Brožovaná
common.buy 252
Grace Harlowe's Fourth Year at Overton College Jessie Graham Flower / Brožovaná
common.buy 418
Nonlinear Effects in Plasma V. Tsytovich / Brožovaná
common.buy 1 540
Only the Raven Knows Robin Wood / Brožovaná
common.buy 480
The Life And Writings Of Henry Fuseli John Knowles / Pevná
common.buy 1 668

Millets are nutritionally comparable to rice and wheat in different nutritional aspects and it provides cheap protein, minerals and vitamins to the population of low economic status, where the need for such ingredients is maximum.But their utilization is limited due to the presence of anti-nutrients, poor digestibility and low palatability. Some indigenous varieties of foxtail millets are sporadically produced in different parts of Assam, India. However, its utilization is very limited because of non availability of suitable processing techniques. Therefore, for better utilization of millets, two processing techniques viz.,popping and malting have been standardized using two locally available varieties of foxtail millet (Setaria italica), which are known as "Koni dhan" in Assam, North Eastern state of India. Nutritional composition of these millets in raw state and the compositional changes in nutrients during processing were studied in terms of proximate compositions, protein and starch digestibility.

Informace o knize

Plný název Nutritional Evaluation of Popped and Malted Indigenous Foxtail Millet
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2010
Počet stran 100
EAN 9783639316209
ISBN 3639316207
Libristo kód 06838478
Nakladatelství VDM Verlag
Váha 159
Rozměry 152 x 229 x 6
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet