Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Zásilkovna 44 Kurýr GLS 74 PPL 99

Nutritional Biochemistry of the Vitamins

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Nutritional Biochemistry of the Vitamins David A. Bender
Libristo kód: 02044050
Nakladatelství Cambridge University Press, září 2003
The vitamins are a chemically disparate group of compounds whose only common feature is that they ar... Celý popis
? points 481 b
4 808 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Advanced Nutrition and Human Metabolism Sareen Gropper / Pevná
common.buy 2 830
Exercise Biochemistry Vassilis Mougios / Pevná
common.buy 3 455
Veselá abeceda collegium / Brožovaná
common.buy 88
Food Microbiology Adams Moss Mcclure / Pevná
common.buy 1 168
Northern Shamanic Herbal Raven Kaldera / Brožovaná
common.buy 922
New York To Dallas J. D. Robb / Brožovaná
common.buy 258
Handbook of Vitamins Janos Zempleni / Pevná
common.buy 6 694
Nutritional Biochemistry CHAD COX / Pevná
common.buy 4 615
Biochemistry & Human Nutrition Manvesh Kumar Sihag / Pevná
common.buy 4 499
Handbook of Minerals as Nutritional Supplements Robert A. DiSilvestro / Pevná
common.buy 7 803
Hitler und Luther 1933 Günter Brakelmann / Brožovaná
common.buy 289
De si jolis canaris MORGANE BOBO / Brožovaná
common.buy 319
Nebi Yearbook 1998 Lars Hedegaard / Pevná
common.buy 4 671

The vitamins are a chemically disparate group of compounds whose only common feature is that they are dietary essentials that are required in small amounts for the normal functioning of the body and maintenance of metabolic integrity. Metabolically they have diverse function, as coenzymes, hormones, antioxidants, mediators of cell signaling and regulators of cell and tissue growth and differentiation. This book, first published in 2003, explores the known biochemical functions of the vitamins, the extent to which we can explain the effects of deficiency or excess and the scientific basis for reference intakes for the prevention of deficiency and promotion of optimum health and well-being. It also highlights areas where our knowledge is lacking and further research is required. It provides a compact and authoritative reference volume of value to students and specialists alike in the field of nutritional biochemistry, and indeed all who are concerned with vitamin nutrition, deficiency and metabolism.

Informace o knize

Plný název Nutritional Biochemistry of the Vitamins
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2003
Počet stran 514
EAN 9780521803885
ISBN 0521803888
Libristo kód 02044050
Nakladatelství Cambridge University Press
Váha 923
Rozměry 157 x 236 x 36
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet