Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods Chi-Tang Ho
Libristo kód: 05107359
Nakladatelství Royal Society Of Chemistry, března 2013
The link between nutrition, food and health is well established and the global interest in these are... Celý popis
? points 586 b Připravujeme Připravujeme
5 857 včetně DPH
Očekávaný dotisk Termín neznámý Termín neznámý

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Škola houslových etud I Václav Krůček / Kniha
common.buy 354
The Picture of Dorian Gray Oscar Wilde / Brožovaná
common.buy 293
The Hamilton Scales Per Bech / Brožovaná
common.buy 1 540
Liber Iohannis de Sacro Busto, de Sphera Carl von Reifitz / Brožovaná
common.buy 745

The link between nutrition, food and health is well established and the global interest in these areas generates new information every day. This book pulls together the latest research on flavour chemistry and nutritional and functional properties of food. Topics covered in flavour chemistry begin with an overview of the analysis, occurrence and formation mechanism of furan, a food-borne carcinogen, then focuses on analysis of melamine, the uses of enzymes to modify flavours of wines and protein as a process flavour precursor and finally includes information on the volatile compounds in an array of food products and ingredients such as coriander, chamomile, saffron and dry fermented sausage. Coverage in the nutritional and functional properties of food section is wide range and includes reviews of the hot topics such as the metabolism of dietary phenolic acids, the use of emulsions for the oral delivery of bioactive phytochemicals and the impact on epigenetics in cancer prevention. Written by international experts in the field and edited to a high standard, this title will provide a unique reference for researchers and other professionals in the industry and academia, particularly those directly involved in food science.

Informace o knize

Plný název Nutrition, Functional and Sensory Properties of Foods
Autor Chi-Tang Ho
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2013
Počet stran 335
EAN 9781849736442
ISBN 1849736448
Libristo kód 05107359
Nakladatelství Royal Society Of Chemistry
Váha 659
Rozměry 156 x 234 x 27
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet