Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Nutrition and Food Science: Present Knowledge and Utilization

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Nutrition and Food Science: Present Knowledge and Utilization W. J. Santos
Libristo kód: 06797511
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., července 2012
The XI INTERNATIONAL CONGRESS OF NUTRITION - XI ICN - pro moted by the INTERNATIONAL UNION OF NUTRIT... Celý popis
? points 304 b
3 037 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Réactivité Et Interaction Fonctionnelle Sounkalo Djibo / Brožovaná
common.buy 2 319
IBERIA ISAAC ALB NIZ / Pevná
common.buy 6 128
Development of the Auditory System Richard R. Fay / Brožovaná
common.buy 4 643
Urban regeneration and private sector investment Sandile Ngwabi / Brožovaná
common.buy 1 981
Charles Olson and Frances Boldereff Charles Olson / Pevná
common.buy 1 630
Geometrische Elektronenoptik E. Brüche / Brožovaná
common.buy 2 357
Transnational Advocacy Networks in the International System Isabella Christensen / Brožovaná
common.buy 1 375

The XI INTERNATIONAL CONGRESS OF NUTRITION - XI ICN - pro moted by the INTERNATIONAL UNION OF NUTRITIONAL SCIENCES - IUNS -, and organized by the BRAZILIAN NUTRITION SOCIETY - BNS - was held in the Convention Center of the Hotel Nacional, in the city of Rio de Janeiro, Brazil, from August 27th to September 1st, 1978. Taking place for the first time in the southern hemisphere, the XI ICN received the collaboration and participation of various international agencies, includin~ the World Health Organization (WHO), the Pan American Health Organization (PARO) , the United Nations Children's Fund (UNICEF), the Food and Agriculture Organi zation (FAO) , the International Fund for Agricultural Development (!FAD), the United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO), the World Food Program (WFP) and the World Food Council (WFC). The meeting had a multi-disciplinary character, with the par ticipation of professionals and students from the different sec tors related to the field of food and nutrition, and aroused con siderable interest, which was demonstrated by the presence of 5,026 participants from 92 countries,and the presentation of more than 1,200 scientific papers.

Informace o knize

Plný název Nutrition and Food Science: Present Knowledge and Utilization
Autor W. J. Santos
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2012
Počet stran 808
EAN 9781468410327
ISBN 1468410326
Libristo kód 06797511
Váha 1547
Rozměry 178 x 254 x 45
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet