Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Nutrition, Aging, and the Elderly

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Nutrition, Aging, and the Elderly D.E. Danford
Libristo kód: 02643990
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., července 2013
The proportion of the population over 65 years of age is increasing steadily in most industrialized... Celý popis
? points 467 b
4 671 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Webquest para la sistematizacion de conceptos informaticos Aguilar Garcia Abraham / Brožovaná
common.buy 1 018
Leben ein Traum Pedro Calderon De La Barca / Pevná
common.buy 898
Von vor und nach der Reise Theodor Fontane / Pevná
common.buy 780
Starker Rücken ohne Schmerzen Eric Goodman / Brožovaná
common.buy 431

The proportion of the population over 65 years of age is increasing steadily in most industrialized countries. In the United States the proportion of elderly people has risen from four percent in 1900 to 11 % in 1978, and is projected to be 14% by the year 2000. The occurrence of debilitating chronic diseases in the elderly increases with each additional year. These diseases, along with the natural loss of tissue function that occurs throughout adult life, impose a heavy burden on the health care system. Nutri tion plays an important etiologic role in many of these degenerative changes. Conse quently, the aging segment of the population presents a challenge to the nutrition scientist, who should be able to recommend optimal intakes of nutrients to minimize the functional losses associated with aging and to optimize the health of those already elderly. This sixth volume in the series Human Nutrition: A Comprehensive Treatise provides a conspectus of the various interactions of nutrition with the aging process and a comprehensive survey of current knowledge of the amounts of individual nutrients needed by the elderly. The volume begins with a general survey of the multifaceted relationship of nutrition to aging, followed by four chapters on how nutrition can affect age-related changes in selected body functions. The next six chapters cover the avail able evidence regarding the needs of the elderly for dietary energy, protein, calcium, trace elements, vitamins, and fiber.

Informace o knize

Plný název Nutrition, Aging, and the Elderly
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2013
Počet stran 396
EAN 9781489925398
ISBN 1489925392
Libristo kód 02643990
Váha 635
Rozměry 155 x 235 x 23
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet