Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Nutraceutical Potential of Spices

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Nutraceutical Potential of Spices P. Nazni
Libristo kód: 07024817
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2011
Spices, the predominant flavoring, coloring and aromatic agents in foods and beverages, are now gain... Celý popis
? points 149 b
1 487 včetně DPH
U nakladatele na objednávku Odesíláme za 3-5 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Grundkurs Java-Technologien, m. CD-ROM Erwin Merker / Brožovaná
common.buy 1 131
Welfare to Work Amir Paz-Fuchs / Pevná
common.buy 4 096
Japan's Sea Lane Security Graham / Pevná
common.buy 5 031
Diamino Amino Acids Lilli M. Wohlbier / Pevná
common.buy 3 827
Introduction to Crime and Crime Causation Cliff Roberson / Pevná
common.buy 6 693

Spices, the predominant flavoring, coloring and aromatic agents in foods and beverages, are now gaining importance for their diversified uses. The nutritional and nutraceutical properties of spices have far-reaching implications. The components of spices responsible for the quality attributes have been designated as active principles . Spices or their active principles could be used as possible ameliorative or preventive agents for many health disorders. Spices could be consumed at higher dietary levels without any adverse effects. Although spices have never been considered to contribute anything to human nutrition, this group of food adjuncts has been used in human diets for centuries as flavor modifiers to make food more palatable. Some spices contain significant levels of vitamins and minerals, which cannot be ignored. A few spices are also rich sources of dietary fiber. However, due to the low levels of spice consumption, their impact on nutrient make-up may not be as dramatic as that of other food ingredients.This book reveals the quality specifications for spices with detailed coverage of processing, chemistry, functional properties and pharmacological applications.

Informace o knize

Plný název Nutraceutical Potential of Spices
Autor P. Nazni
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2012
Počet stran 148
EAN 9783659262463
Libristo kód 07024817
Váha 213
Rozměry 150 x 220 x 8
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet