Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

New Topics in Food Engineering

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha New Topics in Food Engineering
Libristo kód: 06435642
Nakladatelství Nova Science Publishers Inc, června 2011
In the development of food engineering, one of the many challenges is to employ modern tools and kno... Celý popis
? points 753 b
7 530 včetně DPH
50 % šance Prohledáme celý svět Kdy knihu dostanu?

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Welcome Audio CD Set (2 CDs) Leo Jones / Audio CD
common.buy 1 553
Resolving Community Conflicts and Problems Roger Lohmann / Pevná
common.buy 2 017
New Jerusalem Edward V Moore / Brožovaná
common.buy 503
Připravujeme
On the Public Agenda David Stratman / Brožovaná
common.buy 574

In the development of food engineering, one of the many challenges is to employ modern tools and knowledge to develop new products and processes. This book presents topical research in the study of food engineering, including tempering, polymorphism and fat crystallisation during industrial chocolate manufacture.

Informace o knize

Plný název New Topics in Food Engineering
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2011
Počet stran 336
EAN 9781612095998
ISBN 9781612095998
Libristo kód 06435642
Nakladatelství Nova Science Publishers Inc
Váha 770
Rozměry 182 x 260 x 24
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet