Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Molecular Approaches to Improving Food Quality and Safety

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Molecular Approaches to Improving Food Quality and Safety Deepak Bhatnagar
Libristo kód: 05258262
Nakladatelství Springer-Verlag New York Inc., listopadu 2012
Conventional food safety and quality research have traditionally dealt with the whole organism or fo... Celý popis
? points 154 b
1 540 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 13-16 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Violet Made of Thorns Gina Chen / Brožovaná
common.buy 249
Baggara of Sudan: Humor and Folktales Culture Biraima M Adam / Brožovaná
common.buy 276
Připravujeme
Vermeer's Light George Bowering / Brožovaná
common.buy 480
Guevara Legacy J Choate Parker / Brožovaná
common.buy 327
Chassin's Operative Strategy in Esophageal Surgery C. Henselmann / Brožovaná
common.buy 3 827
Rope Works Gerald L. Findley / Brožovaná
common.buy 307
Respiratory Virology and Immunogenicity Mieczyslaw Pokorski / Pevná
common.buy 3 037
Are You Entertained? Simone C. Drake / Brožovaná
common.buy 881
Ten Years in Cossack Slavery or Black Russia Julian Jasiencyk / Brožovaná
common.buy 745
Der brave Sünder, 1 DVD Fritz Kortner / DVD
common.buy 505
Laufstelzen "Active" / Hračka
common.buy 389

Conventional food safety and quality research have traditionally dealt with the whole organism or food product, either plant or animal, or with the microorganisms that associate with these food-producing plants and ani mals at various stages of growth, development, and maturation. However, conventional research methods no longer are sufficient to bring about the improvements in quality and safety of foods that are demanded in today's marketplace by increasingly educated and sophisticated consumers. Improved quality has generally been thought to mean (l) unblemished products, particularly fruits and vegetables, and (2) the desired functional ity of protein, carbohydrates, and fats in grain oilseeds and the like to achieve the intended purpose in processing foods; for example, dough char acteristics to make bread or pasta. However, it also means the year-round ready availability of nutritious and appealing choices in all food groups that can be quickly and easily prepared. This promotes optimum nutrition, particularly necessary in children, the elderly, and special-needs groups, and it allows health conscious consumers to match their calorie intake with indi vidual needs to achieve and maintain desirable body weight.

Informace o knize

Plný název Molecular Approaches to Improving Food Quality and Safety
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2012
Počet stran 246
EAN 9781468480726
ISBN 1468480723
Libristo kód 05258262
Váha 385
Rozměry 152 x 229 x 15
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet