Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Modern Methods of Food Analysis

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Modern Methods of Food Analysis K.K. Stewart
Libristo kód: 05323594
Nakladatelství Springer, června 2012
This Symposium on Modern Methods of Food Analysis was the sev enth in a series of basic symposia, be... Celý popis
? points 147 b
1 472
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 10-14 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


HEAL THYSELF FOR HEALTH & LONGEVITY Queen Afua / Brožovaná
common.buy 382
Tall Tales about the Mind and Brain Sergio Della Sala / Brožovaná
common.buy 2 513
Sent to Heal! Christoffer H. Grundmann / Brožovaná
common.buy 2 098
Stream Tone: The Future of Personal Computing? Tigrent Learning Gilling / Brožovaná
common.buy 973
Die Lehre Von Den Kettenbr chen Oskar Perron / Brožovaná
common.buy 1 408
Technology Forces at Work Susan Resetar / Brožovaná
common.buy 432

This Symposium on Modern Methods of Food Analysis was the sev enth in a series of basic symposia, begun in 1976, on topics of major importance to food scientists and food technologists. The Symposium, sponsored jointly by the Institute of Food Technologists and the In ternational Union of Food Science and Technology, was held June 17 and 18, 1983, in New Orleans immediately prior to the 43rd annual 1FT meeting. Like the other six basic symposia, the program brought together outstanding speakers, from biochemistry, chemistry, food science, microbiology and nutrition, who are at the cutting edge of their specialty, and provided a setting where they could interact with each other and with the participants. The Symposium and this book are dedicated to the memory of George F. Stewart (1908-1982) who made so many important contributions to the field of food science, including that of food analysis. Bernard S. Schweigert has documented George F. Stewart's contributions in the Dedication of this book.

Informace o knize

Plný název Modern Methods of Food Analysis
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2012
Počet stran 421
EAN 9789401173810
ISBN 9401173818
Libristo kód 05323594
Nakladatelství Springer
Váha 646
Rozměry 152 x 229 x 24
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet