Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Zásilkovna 44 Kurýr GLS 74 PPL 99

Microencapsulation and Microspheres for Food Applications

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Pevná
Kniha Microencapsulation and Microspheres for Food Applications Leonard Sagis
Libristo kód: 09240327
Nakladatelství Elsevier Books, srpna 2015
Microencapsulation and Microspheres for Food Applications is a solid reflection on the latest develo... Celý popis
? points 608 b
6 080 včetně DPH
Skladem u dodavatele Odesíláme za 15-20 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Rakovina a její poselství Lise Bourbeau / Brožovaná
common.buy 219
Suicide Danuta Wasserman / Brožovaná
common.buy 1 982
Shakespeare and the Law Barton / Pevná
common.buy 997
War of Words Douglas Mossman / Pevná
common.buy 625
American Headway: One: Class Audio CDs collegium / Audio CD
common.buy 2 469
de l'Image Au Temps Fourcy-B / Brožovaná
common.buy 1 565
Remembering Pyarelal / Brožovaná
common.buy 1 238
Iannis Xenakis: Kraanerg James Harley / Pevná
common.buy 2 643
Who? Charles Edward Gerson / Brožovaná
common.buy 675
Which Way To Starboard? Guy G LeMieux / Brožovaná
common.buy 327
Women's Cancers: Pathways To Living Richard J. Smith / Brožovaná
common.buy 818
Burgen und Schlösser in Ostfriesland Günter G. A. Marklein / Brožovaná
common.buy 236
Our Lives Together Granowsky / Pevná
common.buy 545
Discover Shane Wilson / Brožovaná
common.buy 498

Microencapsulation and Microspheres for Food Applications is a solid reflection on the latest developments, challenges, and opportunities in this highly expanding field. This reference examines the various types of microspheres and microcapsules essential to those who need to develop stable and impermeable products at high acidic conditions. It’s also important for the novel design of slow releasing active compound capsules. Each chapter provides an in-depth account of controlled release technologies, evidence based abstracts, descriptions of chemical and physical principals, and key relevant facts relating to food applications. Written in an accessible manner, the book is a must have resource for scientists, researchers, and engineers. Discusses the most current encapsulation technology applied in the food industry, including radiography, computed tomography, magnetic resonance imaging, and dynamic NMR microscopyPresents the use of microsphere immunoassay for mycotoxins detectionCovers a broad range of applications of microcapsules and microspheres, including food shelf-life, pesticides for crop protection, and nanoencapsulated bacteriophage for food safety

Informace o knize

Plný název Microencapsulation and Microspheres for Food Applications
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Pevná
Datum vydání 2015
Počet stran 434
EAN 9780128003503
ISBN 0128003502
Libristo kód 09240327
Nakladatelství Elsevier Books
Váha 970
Rozměry 191 x 235 x 29
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet