Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 299 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 64 Zásilkovna 44 PPL 99

Microbial Pectinase from Fruit Peel Wastes

Jazyk AngličtinaAngličtina
Kniha Brožovaná
Kniha Microbial Pectinase from Fruit Peel Wastes M. Manigandan
Libristo kód: 18824347
Nakladatelství LAP Lambert Academic Publishing, listopadu 2016
Pectionlytic bacterial and fungal cultures were isolated from fruit peel wastes. Bacterial cultures... Celý popis
? points 86 b
861
Skladem u dodavatele Odesíláme za 8-10 dnů

30 dní na vrácení zboží


Mohlo by vás také zajímat


Jozef Tiso - kňaz a prezident Emília Hrabovec / Pevná
common.buy 304
LE MAG' 1 GUIDE PEDAGOGIQUE Céline Himber / Brožovaná
common.buy 466
Beremennost' i kostnaya tkan'. Chast' 2. Alexandr Zelinskij / Brožovaná
common.buy 2 716
Conscience (French) Hector Malot / Brožovaná
common.buy 240
Kinetic Theory of Gases and Plasmas PPJM Schram / Brožovaná
common.buy 5 762

Pectionlytic bacterial and fungal cultures were isolated from fruit peel wastes. Bacterial cultures were identified as Bacillus sp. & Pseudomonas sp. & the fungal cultures were identified as Aspergillus niger, Aspergillus flavus & Penicillium chrysogenum. All the bacterial and fungal cultures were found to produce appreciable level of pectinolytic enzyme viz., pectin esterase and pectate lyase. Among the different levels of pectin tested, all the cultures recorded maximum pectinase activity at 1 % pectin concentration. At 1 % pectin concentration, the bacterial isolates Pseudomonas sp. & Bacillus sp. exhibited higher pectin esterase activity. At one percent pectin level, the fungal isolate Aspergillus niger recorded maximum pectin esterase & Penicillium chrysogenum recorded maximum pectate lyase activity. Under submerged fermentation, the fungal isolate Aspergillus flavus recorded higher pectin esterase & pectate lyase. Addition of ammonium nitrate increased the production of pectinases from fruit peel wastes. Pectinase production from fruit peel was higher in solid state fermentation than in submerged fermentation and Aspergillus performed better than other organisms.

Informace o knize

Plný název Microbial Pectinase from Fruit Peel Wastes
Jazyk Angličtina
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2017
Počet stran 84
EAN 9786202198462
Libristo kód 18824347
Váha 143
Rozměry 150 x 220 x 5
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet