Doprava zdarma se Zásilkovnou nad 1 499 Kč
PPL Parcel Shop 54 Balík do ruky 74 Balíkovna 49 GLS 54 Kurýr GLS 74 Zásilkovna 49 PPL 99

Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

Jazyk ČeštinaČeština
Kniha Brožovaná
Kniha Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin Helena Čížková
Libristo kód: 02078171
Nakladatelství Key publishing, listopadu 2010
Autenticita potravin, metody detekce falšování, obecné trendy ve falšování potravin a potravních dop... Celý popis
? points 23 b
231 včetně DPH
Skladem u dodavatele v malém množství Odesíláme za 3-7 dnů

30 dní na vrácení zboží


Zákazníci také koupili


TOP
Radost z x Steven Strogatz / Pevná
common.buy 250
Jak prokouknout druhé lidi Joe Navarro / Brožovaná
common.buy 322
SOFISTÉS Platón / Kniha
common.buy 157
SCHÉMA MASOVÉ KULTURY Theodore W. Adorno / Kniha
common.buy 108
Trhlina ve stvoření světa Marcelo Gleiser / Pevná
common.buy 294
36 důkazů boží existence Newbergerová Goldsteinová Rebecca / Pevná
common.buy 293
Geomancie a integrární kultura collegium / Pevná
common.buy 334
Měnová analýza Jan Kodera / Brožovaná
common.buy 212

Autenticita potravin, metody detekce falšování, obecné trendy ve falšování potravin a potravních doplňků jsou témata nepochybně aktuální jak pro odborníky, tak pro laickou veřejnost. Jedním z cílů projektu financovaného Národní agenturou pro Zemědělský výzkum bylo kromě vyhledávání aktuálních problémů v oblasti autenticity potravin a potravních doplňků také šířit informace a přispět ke zvyšování odborných kompetencí kontrolní sféry a zejména také zlepšit orientaci spotřebitelů. Poučený a znalý zákazník se nenechá tak snadno oklamat a společně s poctivými výrobci, dovozci a prodejci může napomoci k dalšímu zlepšování autenticity a kvality potravin a potravních doplňků na tuzemském trhu. Řešitelský tým projektu se proto rozhodl připravit soubor příspěvků, které budou alespoň z větší části poutavé a srozumitelné i pro širší okruh čtenářů.

Informace o knize

Plný název Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin
Jazyk Čeština
Vazba Kniha - Brožovaná
Datum vydání 2011
Počet stran 127
EAN 9788074181245
ISBN 978-80-7418-124-5
Libristo kód 02078171
Nakladatelství Key publishing
Váha 940
Darujte tuto knihu ještě dnes
Je to snadné
1 Přidejte knihu do košíku a zvolte doručit jako dárek 2 Obratem vám zašleme poukaz 3 Kniha dorazí na adresu obdarovaného

Mohlo by vás také zajímat


TOP
Slovník české frazeologie a idiomatiky 4 František Čermák / Kniha
common.buy 724
TOP
Slovník české frazeologie a idiomatiky 3 František Čermák / Kniha
common.buy 721
TOP
Slovník české frazeologie a idiomatiky 2 František Čermák / Kniha
common.buy 446
Hyperprostor Michio Kaku / Pevná
common.buy 289
Francúzske idiomy pod lupou Mária Dopjerová-Danthine / Pevná
common.buy 278
Mala by byť epistemológia naturalizovaná? Michal Kutáš / Brožovaná
common.buy 176

Přihlášení

Přihlaste se ke svému účtu. Ještě nemáte Libristo účet? Vytvořte si ho nyní!

 
povinné
povinné

Nemáte účet? Získejte výhody Libristo účtu!

Díky Libristo účtu budete mít vše pod kontrolou.

Vytvořit Libristo účet